O nama


Dobro došli na stranice tvrtke GEO-LAND d.o.o.!

Glavne djelatnosti kojima se bavimo su geodezija, projektiranje, geoinformatika i snimanje iz zraka!

Svojim klijentima pružamo stručan, učinkovit i profesionalan pristup kod izrade elaborata i projekata, raznih savjetovanja te posredovanja u prometu nekretninama. Naše odlike su dugogodišnje iskustvo, stručan kadar, najsuvremenija geodetska oprema uz stalno usavršavanje i unapređivanje kvalitete usluga.

O nama

Geodetski ured GEO-LAND 1993. godine otvara Ivan Lončarić te u 23-godišnjem iskustvu djeluje kao obrt za geodetske poslove, nadzor i promet nekretninama pružajući klijentima geodetsko-katastarske uluge.

Širenjem poslovanja, razvojem novih tehnologija te prilagođavanjem tržištu 2014. godine osnovana je tvrtka GEO-LAND d.o.o. za geodeziju, geoinformatiku, projektiranje i usluge.

GEO-LAND d.o.o. kontinuiranim rastom, praćenjem novih tehnologija i stalnim usavršavanjima u svim granama djelatnosti nastoji klijentima pružiti maksimalnu učinkovitost u poslu i kvaliteti pruženih usluga. Naš tim obavlja i odrađuje najzahtjevnije zadatke i poslove koji se nađu pred našim stručnim osobljem.

Osnovna djelatnost nam je geodezija, geoinformatika, snimanje iz zraka te u suradnji  s vanjskim suradnicima dio cjelokupne ponude su i promet nekretninama, arhitektonske, projektantske i odvjetničke usluge.

Veći dio poslova koji obavaljamo odnosi se na područje grada Jastrebarskog, općina Pisarovina i Klinča Sela, Zagrebačke županije, grada Zagreba, te ovisno o potrebama projekata i na područje cijele Hrvatske.

Posjedujemo ovlaštenje Državne geodetske uprave za obavljanje stručnih geodetskih poslova te ovlaštenje Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije.

MISIJA

Naša misija je zadovoljstvo svakog klijenta čijem zahtjevu uvijek pristupamo poštujući zakonsku regulativu kako bismo pružili nakvalitetnije savjete i stručnu pomoć. Korištenje kvalitetne opreme preduvjet je za pouzdanost prikupljenih podataka te sukladno tome konstantno ulažemo u istu prateći razvoj najnovijih tehnologija. Zajedništvo i timski rad odlike su naše tvrtke.

VIZIJA

Naša vizija je biti sinonim za kvalitetu usluge, brzo i efikasno rješavanje svih zahtijeva našim klijenata koji su stavljeni pred nas. Koristeći iskustvo i znanje naših djelatnika te stalnim ulaganjem u kvalitetu i kompetentnost postati prepoznati partner na regionalnom tržištu u području pružanja usluga iz našeg područja djelovanja.